تفاوت آبگرمکن دیواری با ایستاده (زمینی)
تفاوت آبگرمکن دیواری و ایستاده (زمینی)

تفاوت آبگرمکن دیواری با ایستاده (زمینی)

مقایسه و بررسی مزیت ها و معایب آبگرمکن های دیواری با آبگرمکن های ایستاده

زیبا جهانگیری

یکی از مهم ترین مواردی که هنگام خرید دستگاه آبگرمکن، ممکن است با آن مواجه شویم مسئله انتخاب میان آبگرمکن های دیواری و ایستاده است. در ادامه به بررسی تفاوت ها و مزیت های هرکدام از این آبگرمکن ها خواهیم پرداخت.

آبگرمکن ‌ها از نظر نوع نصب به دو دسته اصلی تقسیم می‌ شوند:

  • آبگرمکن دیواری
  • آبگرمکن ایستاده (زمینی)

آبگرمکن ایستاده

آبگرمکن ‌های ایستاده یا مخزنی رایج‌ ترین نوع آبگرمکن ‌ها هستند که دارای یک مخزن ذخیره آب گرم می ‌باشند. این نوع آبگرمکن ‌ها آب را در یک مخزن بزرگ ذخیره می‌ کنند و آن را به طور مداوم گرم نگه می ‌دارند تا در زمان نیاز به راحتی در دسترس باشد.

اشاره به موضوع اهمیت دارد که آبگرمکن های ایستاده فقط به صورت مخزن دار تولید می گردند.

آبگرمکن ‌های ایستاده در انواع و ظرفیت ‌های مختلف موجود هستند و می ‌توانند حجم زیادی از آب گرم را تامین کنند، که این ویژگی آن ها را برای خانه‌ های بزرگتر و یا محیط ‌های صنعتی مناسب می‌ سازد. با وجود اینکه این دستگاه ‌ها به فضای بیشتری نسبت به آبگرمکن ‌های دیواری نیاز دارند، اما قابلیت تامین مداوم آب گرم را دارا هستند و می‌ توانند به طور همزمان نیاز چندین خروجی آب گرم را برطرف کنند.

انواع آبگرمکن ایستاده

ویژگی آبگرمکن های ایستاده (زمینی)

ظرفیت ذخیره‌سازی بالا

آبگرمکن ‌های ایستاده دارای مخزن بزرگی هستند که می ‌توانند حجم زیادی از آب گرم را ذخیره کنند. این ویژگی باعث می ‌شود تا در مواقعی که نیاز به حجم زیادی از آب گرم وجود دارند، بتوانند به راحتی پاسخگوی نیاز مصرف کننده باشند.

تأمین آب گرم در زمان قطع برق یا گاز

تأمین آب گرم در زمان قطع برق یا گاز می‌ تواند چالشی بزرگ باشد، اما چندین راهکار وجود دارد که می‌ تواند به شما کمک کند تا در این شرایط آب گرم داشته باشید.

اگر شما یک آبگرمکن مخزن‌ دار دارید، می‌ توانید از آب گرم ذخیره شده در مخزن استفاده کنید تا برای مدتی پس از قطع برق یا گاز آب گرم داشته باشید. توجه داشته باشید که میزان آب گرم ذخیره شده محدود است و ممکن است در شرایط طولانی‌ مدت کافی نباشد.

در نتیجه در صورتی که در محل زندگی شما قطعی گاز یا برق به دفعات زیادی رخ می دهد استفاده از آبگرمکن ایستاده می تواند مشکل گشا باشد.

تنوع در ظرفیت و اندازه

آبگرمکن ‌های ایستاده در اندازه ‌ها و ظرفیت ‌های مختلفی موجود هستند، از آبگرمکن ‌هایی با ظرفیت کوچک برای مصرف خانگی گرفته تا آبگرمکن ‌های بزرگ صنعتی. این تنوع به کاربران امکان می‌دهد تا بر اساس نیاز خود، مناسب‌ترین ظرفیت را انتخاب کنند.

ویژگی آبگرمکن ایستاده (زمینی)

گزینه ‌های متنوع مصرف انرژی

این نوع آبگرمکن ‌ها می‌ توانند با مصرف انرژی مختلفی مانند گاز شهری یا مایع و برق کار می کنند. این تنوع در منبع تغذیه به کاربران انعطاف بیشتری در انتخاب و استفاده از آبگرمکن می‌ دهد.

به دلیل کمبود جا درخانه های امروزی استفاده از آبگرمکن های ایستاده مخزن دار تا حدودی منسوخ شده و بجای آن استفاده از آبگرمکن های دیواری قابل توجه کاربران است.

آبگرمکن دیواری

آبگرمکن‌ های دیواری یکی از پیشرفته ‌ترین و کارآمد ترین سیستم ها برای تامین آب گرم به شمار می ‌آیند. مزیت اصلی آبگرمکن‌ های دیواری، صرفه‌ جویی در فضا است. این دستگاه ‌ها کوچک و کم ‌جا هستند و به راحتی می‌ توانند روی دیوار نصب شوند، از این رو گزینه‌ ای مناسب برای آپارتمان ‌ها و خانه‌ های کوچک محسوب می ‌شوند.

این دسته از آبگرمکن ها، به دو صورت بدون مخزن و مخزن دار در بازار تاسیسات کشور موجود هستند. علاوه بر موارد فوق، اشاره به این مسئله خالی از لطف نیست که می توان آبگرمکن های دیواری را می توان به صورت گازی (گاز شهری و گاز مایع) – برقی و حتی دوگانه سوز برقی و گازی تهیه نمود.

مزیت های آبگرمکن دیواری

صرفه ‌جویی در فضا

نصب آبگرمکن دیواری به‌طور معمول در فضای عمودی انجام می‌ شود و بنابراین فضای کف و سایر قسمت‌ های داخلی را اشغال نمی‌ کند. این ویژگی به‌ ویژه در فضاهای کوچک یا محدود، مانند سرویس‌ های بهداشتی و آشپزخانه‌ های کوچک، بسیار مفید است.

ایمنی بیشتر

آبگرمکن‌ های دیواری معمولاً دارای سیستم ‌های ایمنی پیشرفته ‌ای هستند که از خطرات ناشی از نشت گاز یا برق‌ گرفتگی جلوگیری می‌ کنند. بسیاری از این دستگاه ‌ها مجهز به سیستم‌ های خودکار خاموشی و کنترل دما هستند که ایمنی کاربران را تضمین می ‌کند.

تنظیم دمای دقیق

بسیاری از آبگرمکن‌ های دیواری دارای تنظیمات دقیق دما هستند که به کاربران اجازه می‌ دهد دمای آب را به دلخواه خود تنظیم کنند. این امکان باعث راحتی بیشتر و بهره ‌وری بهتر در مصرف آب گرم می‌ شود.

همانطور که قبلا هم اشاره کرده بودیم، آبگرمکن های دیواری را می توان به دو صورت مخزن دار و بدون مخزن تقسیم نمود. مهم ترین تفاوت میان آبگرمکن های دیواری مخزن دار و بدون مخزن، قیمت نهایی هر کدام و هزینه های نگهداری آن ها است.

آبگرمکن های دیواری مخزن دار را می توان با هزینه کمتری تهیه نمود و در صورتی که این دستگاه، دارای کیفیت مناسبی باشد تا چندین سال می توان به سادگی از آن استفاده نمود. در صورتی که مدل های بدون مخزن معمولا قیمت بالاتری دارند و نیازمند سرویس های دوره ای خاصی هستند.

تفاوت آبگرمکن دیواری با ایستاده

با توجه به موارد اشاره شده می توان مهم ترین تفاوت آبگرمکن دیواری با ایستاده را به موارد زیر تقسیم کرد:

  1. نوع نصب: آبگرمکن های دیواری مناسب ترین گزینه برا فضاها و محیط هایی است که با محدودیت در محل نصب مواجه هستند. اگر محلی که برای نصب آبگرمکن خود در نظر گرفته اید کوچک است، آبگرمکن دیواری بهترین انتخاب خواهد بود. اما اگر با چنین محدودیتی مواجه نباشید می توان از آبگرمکن های ایستاده هم استفاده نمود.
  2.  مخزن دار یا بدون مخزن؟ بسیاری از خریداران آبگرمکن های بر این باور هستند که تمامی آبگرمکن های دیواری بدون مخزن هستند. این تصور کاملا اشباه بود و آبگرمکن های دیواری خود دارای مدل های مخزن دار و بدون مخزن هستند. اینکه کدام مدل برای شما مناسب است بستگی به خود شما و شرایطتان دارد.
  3. قیمت؟ هر دو نوع از آبگرمکن های دیواری و ایستاده داری تنوع قیمتی زیادی هستند.
هنوز نتونستی چیزی که میخوای، پیدا کنی؟!

دمایار با تمام تجربه و تخصصی که داره، همیشه و همه جا همراهته. کارشناسای این مجموعه مشتاقانه منتظر پاسخگویی به سوالاتت هستن تا کمک کنن بهترین انتخاب رو داشته باشی.

نظرات مشتریان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *