5 آبگرمکن کوچک برای آرایشگاه و سرویس بهداشتی (دستشویی)

5 آبگرمکن کوچک برای آرایشگاه و سرویس بهداشتی (دستشویی)

هانیه حسین زاده
هانیه حسین زاده
آبگرمکن کوچک برقی دیواری

راهنمای خرید، لیست قیمت و مقایسه آبگرمکن برقی دیواری کوچک

حتما به یاد دارید که در سال های دور و مخصوصا تا پایان دهه 70 شمسی در هر خانه ای یک آبگرمکن ایستاده گازی یا نفتی دیده می شد.

اما امروزه شاهد هستیم که محیط خانه ها و مغازه ها نسبت به سال های گذشته بسیار کوچک تر شده است. همین مسئله باعث بیشتر شدن نیاز به آبگرمکن های کوچک گردیده است.

در ادامه به بررسی 5 مدل برتر آبگرمکن کوچک  خواهیم پرداخت. قیمت، مزایا و معایب هر کدام را بررسی می کنیم و عوامل مهم در انتخاب آبگرمکن مناسب رو توضیح می دهیم.

موقع خرید آبگرمکن کوچک به چه مواردی دقت کنیم؟

بدون مخزن یا مخزن دار؟

موقع انتخاب آبگرمکن کوچک، مناسب ترین گزینه آبگرمکن های بدون مخزن خواهند بود. اما قضیه به همین جا ختم نمی شود. این دستگاه ها قیمت بالایی دارند و هزینه تعمیرات و نگهداری آن ها نسبتا زیاد است. اگر فاکتور قیمت و هزینه تعمیر را هم کنار بگذارید، مسئله مصرف انرژی نیز نقطه ضعف دیگری است که در مورد این آبگرمکن ها با آن مواجه خواهید شد.

آبگرمکن های بدون مخزن چه گازی باشند و چه برقی انرژی زیادی مصرف می کنند. در نتیجه اگر قیمت آبگرمکن بدون مخزن و مصرف بالای آن برایتان اهمیت زیادی ندارد، می توانید به آن به عنوان یک انتخاب عالی نگاه بیندیشید. اما اگر به دنبال گزینه ی اقتصادی تری هستید که هم قیمت پائین تری داشته باشد و هم مصرف بهینه تری داشته باشد پیشنهاد ما به شما انتخاب آبگرمکن دیواری مخزن دار خواهد بود.

برقی یا گازی؟

در اکثر مناطق کشور شاهد پوشش بالای گاز شهری هستیم. اما هرچه به سمت مناطق جنوبی کشور برویم دسترسی به گاز شهری کمتر و کمتر می شود. 

در صورتی که به گاز شهری دسترسی دارید استفاده از آبگرمکن های گازی مناسب ترین انتخاب برای شما به شمار خواهند رفت.

در صورتی که شیر گاز از محل نصب آبگرمکن شما فاصله زیادی دارد استفاده از شیلنگ گاز می تواند خطرات بسیار زیادی به وجود آورد. در چنین مواقعی استفاده از آبگرمکن برقی، منطقی تر به نظر می آید.

همچنین ممکن است در محل نصب آبگرمکن دودکشی وجود نداشته باشد. در صورت عدم وجود دودکش در محل، استفاده از آبگرمکن های برقی دیواری بسیار کارگشا خواهد بود.

نتیجه اینکه اگر به گاز شهری و دودکش در محل نصب آبگرمکن گازی دسترسی دارید اولویت اول با مدل های گازی است. اما اگر به هر دلیلی امکان استفاده از سیستم های گازی را ندارید یا دنبال امنیت بیشتری هستید آبگرمکن های برقی استاندارد بسیار مناسب تر هستند.

امتیاز

9.8

آبگرمکن دیواری برقی بارولی مدل ECO-15

آبگرمکن دیواری برقی 30 لیتر دیجیتال بارولی

این دستگاه به صورت دیواری مورد نصب و استفاده قرار می گیرد. از مهم ترین ویژگی های این آبگرمکن می توان به کم مصرف و زودجوش بودن آن اشاره کرد. علاوه بر این امکان تنظیم و نمایش دمای آب به صورت دیجیتالی برای راحتی هرچه بیشتر مصرف کنندگان وجود دارد. دقت بالای این دستگاه در تنظیم دمای آب به لطف سنسور دمای ntc باعث شده که گزینه ی مناسبی برای استفاده در آرایشگاه و دستشویی به شمار رود.

امتیاز

8.7

آبگرمکن گازی بوتان مدل b3115

آبگرمکن گازی بوتان مدل b3115

بوتان یکی از قدیمی ‌ترین و معتبرترین برند های تولید کننده آبگرمکن، شوفاژ، بخاری و سایر لوازم گرمایشی در ایران است که از سال ۱۳۴۷ فعالیت خود را آغاز کرده است. این کارخانه در کل کشور دارای نمایندگی و خدمات پس از فروش وسیعی دارند.
 مدل  B3115  از آبگرمکن های گازی هستند و نیاز به اتصالاتی مانند دودکش و لوله کشی گازی دارند. این آبگرمکن ها برای مکان هایی که دسترسی به گاز شهری یا مایع ندارند مناسب نیست. این نکته را در نظر بگیرید آبگرمکن های بوتان از هزینه نگهداری بالایی برخوردارند.

همچنین  استفاده از آبگرمکن گازی بوتان در دستشویی به دلیل نبود دودکش خطر گازگرفتگی وجود دارد. و در آرایشگاه ها به دلیل تنظیم نبودن دقیق دمای آب باعث نارضایتی مشتری ها می باشد.

امتیاز

7.9

آبگرمکن برقی کاوه کویر مدل آفتاب

آبگرمکن برقی 20-لیتری دیواری

کاوه کویر از سال 1370 تاسیس و در زمینه آبگرمکن شروع به فعالیت کرد.
میزان تنظیم درجه ی آب در آبگرمکن های برقی کاوه کویر بصورت ولومی بوده و به دلیل نداشتن صفحه نمایش دیجیتالی امکان نشان دادن دمای دقیق را ندارد و این امر باعث به وجود آمدن مشکل در مصرف آب می باشد.

امتیاز

7

آبگرمکن برقی (بدون مخزن) مدل SL-X2-55

آبگرمکن برقی بدون مخزن مدل SL X2 55

اگر به دنبال آبگرمکن‌ هایی با ظاهر زیبا هستید، این مدل از آبگرمکن های بدون مخزن دارای ظاهری شیک هستند که می توانند جلوه ای زیبا به دکوراسیون شما دهند. قبل از خرید این مدل حتما   مصرف برق بالا و همچنین قیمت زیاد این محصول را در نظر بگیرید.

و برای عملکرد بهتر، نیاز به فشار آب مناسب دارند. اگر فشار آب کم باشد، ممکن است عملکرد آن تحت تأثیر قرار گیرد.

امتیاز

6

آبگرمکن برقی 15 لیتر جنرال

آبگرمکن برقی 15 لیتر جنرال

آبگرمکن برقی جنرال یکی از محصولات متداول در بازار برای تأمین آب گرم مصرفی در منازل و فضا های متفاوت است که از قیمت مناسب و مقرون بصرفه ای  در میان مدل  های هم رده برخوردار است.
این مدل‌ ها امکاناتی مانند نمایشگر دیجیتال ندارند که این  امر باعث تنظیم نبودن دقیق دما رو شامل می شود. همچنین به دلیل نداشتن عایق حرارتی مصرف و هزینه ی برق بالایی دارد.

امتیاز

5

آبگرمکن برقی مدل 1120

آبگرمکن برقی مدل 1120

مینی آبگرمکن‌ ها از جمله محصولات پر طرفداری هستند که با استفاده از برق می‌ توانند به صورت سیار و یا ثابت مورد استفاده قرار بگیرند.
این مدل از آبگرمکن ها برای مصارف بالا مانند سالن های آرایشی به دلیل نداشتن تنظیم دمای آب ونداشتن ظاهری شیک مناسب نمی باشد. مدل 1120 فقط برای مصرف های کم با تعداد کاربر یک الی دو نفر برای مصرف محدود مانند روشویی قابل استفاده هستند.

آبگرمکن دیواری کوچک در چه جاهایی استفاده می شود؟

از آبگرمکن برقی دیواری کوچک می توان در محیط ها و شرایط گوناگونی استفاده نمود که در پائین به چند مورد اشاره می نمائیم:

  • آرایشگاه ها

بیشترین خرید آبگرمکن دیواری کوچک مربوط به آرایشگاه ها می باشد. مهم ترین نکته ای که موقع خرید آبگرمکن دیواری کوچک برای آرایشگاه باید به آن دقت کنید تنظیم دقیق دما است. اگر موقع استفاده از آب گرم در آرایشگاه دمای آب زیاد و کم شود قطعا موجب نارضایی مشتری می شود. آبگرمکن های بدون مخزن در این مورد دچار ضعف هستند و با کم و زیاد شدن فشار آب دچار نوسان دمایی می شوند. در صورتی که آبگرمکن های مخزن دار چنین ایرادی ندارند.

با توجه به عدم دسترسی به لوله کشی گاز و دودکش در داخل دستشویی، آبگرمکن های برقی بهترین انتخاب برای این مکان ها به شمار می روند. در مورد مخزن دار یا بدون مخزن بودن آبگرمکن برای دستشویی باید گفت با توجه به قیمت زیاد مدل های بدون مخزن و همچنین مصرف برق زیاد، این دسته توجیه اقتصادی ندارند. در نتیجه آبگرمکن دیواری برقی برای دستشویی بهترین گزینه به شمار می رود.

  • ادارات، شرکت ها و مغازه ها:

در چنین اماکنی بیشترین میزان مصرف آب گرم مربوط به آبدارخانه و سرویس بهداشتی می باشد. کاملا واضح است که در این مکان ها امکان استفاده از آبگرمکن های حجیم وجود نخواهد داشت. و آبگرمکن برقی دیواری کوچک راحتی در نصب و استفاده را به ارمغان خواهد آورد.

5 عامل مهم در قیمت تمام شده آبگرمکن

قیمت آبگرمکن دیواری کوچک

در زمان نگارش این پست، آبگرمکن های برقی دیواری کوچک موجود در بازار کشور قیمتی معادل 1 میلیون و 300 هزار تومان الی 12 میلیون و 800 هزار تومان دارند.

این اختلاف قیمت به علت تکنولوژی های استفاده شده در این دستگاه ها و کیفیت مواد اولیه آن ها است.

  • نوع ترموستات (دیجیتال یا عقربه ای)

 ترموستات های ولومی دارای دقت پائینی در تنظیم دمای آب گرم هستند. همچنین درجه های عقربه ای به کار برده شده در این دستگاه ها معمولا عملکرد غیر قابل اعتمادی دارند و در بیشتر مواقع اصلا کار نمی کنند!

در صورتی که آبگرمکن های دیجیتالی نسل جدید آبگرمکن های برقی می باشند. از مهم ترین ویژگی های این دستگاه ها می توان به تنظیم دقیق دمای آب گرم و نمایش این دما با دقت بسیار بالا اشاره کرد. ناگفته نماند قیمت مدل های دیجیتالی در مقایسه با رقیب آنالوگ خود کمی بالاتر خواهد بود. البته این تفاوت قیمت نسب به امکانات و طول عمر بالای این دستگاه ها کاملا قابل توجیه است.

  • حجم و دبی واقعی آبگرمکن ها

متاسفانه به علت نبود نظارت در فرایند تولید و عرضه دستگاه های آبگرمکن بسیار دیده شده است که ظرفیت درج شده در مشخصات فنی دستگاه ها صحیح نبوده و کمتر از میزان واقعی آن است. حتما در هنگام انتخاب و خرید این مورد را به دقت بررسی نمائید.

  • کیفیت مواد اولیه آبگرمکن

ورق مورد استفاده در تولید آبگرمکن های برقی میتواند ضخامت 1 تا 2.5 میلیمتری داشته باشد. با توجه به اینکه امکان بررسی این مورد به صورت دقیق هنگام خرید وجود ندارد، توجه به وزن دستگاه می توان راهنمای خوبی باشد.

  • نوع ورق به کار برده شده در تولید مخزن

ورق های استفاده شده برای تولید مخزن آبگرمکن ها به دو صورت گانوانیزه گرم و سرد تقسیم می گردند. ورق های گالوانیزه گرم مقاومت بالاتری نسبت به مدل های سرد دارند و دیرتر دچار پوسیدگی و زنگ زدگی می شوند. این مورد هم می تواند در قیمت گذاری آبگرمکن برقی دیواری تاثیر زیادی داشته باشد.

منابع: aosbath  و   hygienesuppliesdirect

هنوز نتونستی چیزی که میخوای، پیدا کنی؟!

دمایار با تمام تجربه و تخصصی که داره، همیشه و همه جا همراهته. کارشناسای این مجموعه مشتاقانه منتظر پاسخگویی به سوالاتت هستن تا کمک کنن بهترین انتخاب رو داشته باشی.

نظرات مشتریان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در ادامه خواهید خواند:
پیشنهاداتی برای شما
آبگرمکن برقی مناسب برای خانه و ویلا مدل ECO-100
7,700,000
آبگرمکن برقی دیواری 60 لیتری بارولی
6,400,000
آبگرمکن برقی زودجوش دیواری بارولی مدل ECO-80
6,650,000
آبگرمکن برقی کم مصرف بارولی مدل ECO-30
5,490,000
آبگرمکن دیواری برقی کوچک بارولی مدل ECO-15
آبگرمکن دیواری برقی کوچک بارولی مدل ECO-15
3,990,000